Algemene Voorwaarden

Algemeen​

- Graag het hek achter u sluiten i.v.m. de veiligheid van de dieren op het terrein.


- Honden op het terrein graag aan de lijn.


- Mocht uw hond zijn behoefde op het terrein doen, dan graag opruimen. Op het hondenveld staat een prullenbak waar u, uw zakje in kan deponeren.

- Het is niet toegestaan om de verblijven van andere dieren op het terrein te betreden.


- Roken op het terrein is niet toegestaan, met uitzondering van de voor daar aangewezen plek.


Voor de lessen

 - Honden moeten de entingen hebben gehad die voor hun leeftijd gelden en tijdig zijn herhaald. U moet kunnen aantonen dat uw hond geënt is indien de instructeur hier naar vraagt.


- Kinderen zijn welkom tijdens de lessen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is het niet toegestaan om alleen met de hond te werken. Voor kinderen tussen de 12 en de 16 jaar oud is, het werken met de hond, ter beoordeling van de instructeur.

- Honden hebben een niet slippende halsband of harnas met een lijn van ca. 1.20 meter. Andere materialen (zoals halti's, slipkettingen, gentle leaders, half checks etc.) zijn niet toegestaan.


- Het groepslessen pakket bestaat uit 10 lessen van 60 minuten, 8 lessen van 60 minuten of 5 lessen van 45 minuten.


- Het privé lessen pakket bestaat uit 6 lessen van ca. 45 minuten.


- De inhoud van de privé lessen wordt tijdens het kennismaking gesprek besproken en vastgelegd.

- Voor alle cursussen geld dat er een minimale aanwezigheid moet zijn van 80% om deel te mogen nemen aan de examens.  Daarnaast geld bij de Puppycursus en de Beginners cursus dat de theorie les een verplicht onderdeel is van de cursus. Bent u niet in de gelegenheid om naar de geplande theorie les te komen, overleg dan met de instructeur wanneer u deze kunt inhalen.

Annuleren:

- Gemiste privé lessen mogen worden ingehaald mits deze minimaal 24 uur van tevoren worden afgemeld.


- Indien er door ziekte of overmacht van de instructeur de les(sen) uitvallen , wordt er in overleg met de cursist(en) een nieuwe datum ingepland . Deze inhaallessen zijn zonder extra kosten voor de cursist(en).

- U schrijft zich in voor een cursus, niet voor losse lessen, dit houdt in dat gemiste lessen (in principe) niet kunnen worden ingehaald. Overleg met de instructeur mocht u overhoop een les moeten missen.

Aansprakelijkheid

- Deelnemen aan de cursussen, privélessen, workshops en/of lezingen in geheel op eigen risico van de cursist(en). De Paradijshoeve stelt zich niet aansprakelijk of eventuele schade of letsel aan de cursisten en/of meegenomen bezoekers.

​- De Paradijshoeve raad alle cursisten aan om een WA verzekering af te sluiten waarbij uw hond is meeverzekerd. 

- Alle instructeurs en gedragstherapeuten van de Paradijshoeve (of in samenwerking zijn met) zijn aangesloten bij Kynologisch Centrum Quiebus en dus geschoold en regelmatig bijgeschoold. Alle adviezen gegeven aan cursisten m.b.t. de hond zijn gebaseerd op de uitgebreide en deskundige ervaringen van de instructeurs en gedragstherapeuten. Deze advisering leidt niet tot aansprakelijkheid van De Paradijshoeve voor eventuele ongewenste gevolgen van de toepassingen van de adviezen.


 ​