Groep arrangementen

Wij zijn er van overtuigd dat dierenwelzijn altijd beter kan, daarom streven wij op De Paradijshoeve altijd naar verbeteringen. Dit betekend dat wij continu bezig zijn om onszelf te ontwikkelen en te scholen. Deze kennis delen wij graag!

20191119_110519_edited.jpg

Scholen

Wij komen graag langs op scholen en geven voorlichting over het huisvesten, verzorgen en trainen van deze dieren. Voor de scholen in Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek en Weiteveen komen wij volledig kosteloos langs en bieden wij een programma aan van ca. 60 minuten aan. 

Bij andere onderwijsinstellingen vragen wij voor het 60 minuten durende programma een vergoeding van €75. Scholen die verder liggen als 30km van De Paradijshoeve vragen wij een reiskosten vergoeding van €0,21 p/km

Neem voor mee informatie of boekingen contact met ons op via het contact formulier. 

veren

Bedrijven

Samen met uw team een "net iets anders dan anders" team (building) dag houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onder leiding van een team coach en een dieren verzorger maken jullie kennis met onze bijzondere dieren en werken jullie aan het verbeteren van de 'spirit' binnen jullie team. Ons programma heeft een duur van ca. 6 uur en is inclusief lunch, koffie en thee. 

Voor boekingen en/of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, neem contact met ons op via het contact formulier.

20181224_172828_edited.jpg

Groepen (op maat)

Vrijgezellen feest, vrienden of familie uitje, volwassenen partijtje of simpelweg omdat het gewoon leuk is. Bij ons kunnen arrangementen volledig op maat worden geboekt. 

Of het nou om een twee uur durende educatieve sessie gaat of een middag vullend programma met catering, leuke spellen en fotograaf, alles is bespreekbaar. Uiteraard staan onze dieren (en hun welzijn) altijd centraal. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, kosten en/of boekingen, neem dan contact met ons op via het contact formulier.