Horse Legs

Pip is een Tinker van 24 jaar jong.

Voor dat ze op de Paradijshoeve kwam werkte Pip op een zorgboerderij. Hier deed ze mee aan rijlessen voor mensen met en zonder een beperking en deed ze de backriding lessen. 

Op de Paradijshoeve hoeft Pip niets meer te doen wat ze niet wilt. Af en toe een buitenrit waar ze nog intens van geniet en ze helpt mij met de kinderfeestjes en in coaching sessies. 

IMG-20181212-WA0006.jpg
20190815_181350_edited.jpg

Luna is een Grijze Roodstaart Papagaai van 2 jaar oud. 
Luna is samen met haar vriendje Rocco via Stichting Hope for Wings bij ons terecht gekomen. 
Luna is een uitgesproken dame die heel goed kan praten en graag mee praat.

Sjaak is een Blauw/Gele Ara van 2 jaar oud.  Ook Sjaak is bij ons komen wonen via Stichting Hope for Wings. 

De eigenaren van Sjaak konden niet meer voor haar zorgen en zo kwam ze bij ons. 

Sjaak is een echte puber en moet nog van alles leren. Ze kan al wat woordjes zeggen, leuke liedjes fluiten en heel hard schreeuwen als ze je aandacht wilt. 

20190708_125332_edited.jpg
_IMG-20190708-WA0027_edited_edited.jpg

Moestafa is een Baardagame van nog geen jaar oud. Zij vindt het prima om bij je te zitten zolang je maar lekker warme handen hebt.

Rocco is een Grijze Roodstaart Papagaai. Rocco is samen met zijn vriendin Luna via Stichting Hope For Wings bij ons terecht gekomen. 
Rocco is een hele lieve en bescheiden papagaai die graag op je schouder zit en met je haren speelt.

20190927_160037_edited_edited_edited.jpg
Man's Silhouette

Sans is een dwerg baardagame, hij is 1 jaar oud en zal niet veel meer groeien. Sans zijn oude baasjes konden niet meer voor hem zorgen en wij hebben de zorg op ons genomen.

Deze twee stoere mannen zijn Koningspythons. Hoe oud ze precies zijn weten we niet. Grimlock & Yoshi zijn hele rustige slangen die het niet erg vinden om even opgepakt of geaaid worden.

Horse Legs
20191119_111608_edited.jpg

Donder & Bliksem zijn Dwergpapagaaien, ze zijn 1 jaar oud. Hun naam doen ze eer aan, het zijn de donderstenen van de Paradijshoeve, altijd opzoek naar kattenkwaad!jnn

Spike is onze grote lobbes! De liefste pittbull die er bestaat (als jet het aan ons vraagt). Spike is 7 jaar jong en weegt 40 kg, dat weet hij zelf niet, hij denkt dat hij op schoot past. Spike helpt mij graag bij de coaching sessies en soms komt hij langs op de kinderfeestjes.

Cowboy at Work
Man in the Mist

Storm is een Engelse Bullterrier van 7 jaar jong Soms krijgen we de vraag of ze echt wel een hond is, daar moeten we moeten we altijd erg om lachen. Storm helpt graag tijdens de coaching sessies en de kinderfeestjes.