IMG-20190124-WA0005.jpg

Wie ben ik?

Mijn naam is Sara Camilo. Geboren en getogen in Amstelveen en dochter van Portugese ouders. 

Al heel jong genoot ik ervan om tussen de kippen, konijnen, honden...noem maar op te lopen. Mijn kinderdroom was dan ook om "iets" met dieren te gaan doen. 

Tijdens de middelbare school werd ik ontmoedigd om mijn droom om met dieren te werken na te jagen.

In plaats daarvan heb ik de opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening gevolgd en  ben ik gaan werken in de sector van Zorg en Welzijn in de tussentijd heb mijn Propedeuse gehaald in Pedagogiek aan het InHolland College te Amsterdam.

De passie voor dieren bleef en in 2009 ben ik gestart met de opleiding tot Kynologisch Instructeur aan het (voormalig) Groenhorst College te Barneveld. 

In 2015 heb ik de gok gewaagd om een eigen Hondenschool te openen in Almere, Quiebus Hondenschool Almere.  

Omdat mijn liefde voor dieren niet stopt bij honden ben ik in 2018 gestart bij Annemarie van der Toorn aan de E-quine opleiding, Instructeur Paard & Gedrag. Een 3 jarige opleiding waarvan ik jaar 1 er net op heb zitten. 

In 2019 besloten mijn man en ik om samen met onze 2 kinderen (en de rest van de dierentuin) te zoeken naar een droomhuis weg van de stad. We zochten ons eigen paradijsje. Die hebben we gevonden in Nieuw-Schoonebeek Drenthe. Het was liefde op het eerste gezicht. 

Ons paradijsje wil ik graag delen met anderen en zo ben ik op het idee gekomen om het werken met grote en kleine mensen te combineren met mijn passie voor dieren. 

De Paradijshoeve is in volle ontwikkeling en naast de kinderfeestjes, honden trainingen en educatie liggen de plannen klaar om van de wei een prachtige Paddock Paradise te maken voor onze paarden, een grote buiten volière te bouwen voor onze vogels en willen wij team coaching dagen gaan organiseren. 

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op de Paradijshoeve. 


Vriendelijke groet, 

Sara Camilo